Nog geen reacties

Vrijzinige dienst met Elske de Lange

Zondag 30 augustus gaat Elske de Lange uit Lelystad ons voor in de dienst in Levensbron.

‘Zoals u gewend bent van de laatste vijf diensten, krijgt u een brief toegestuurd met het verzoek om u aan te melden’, vertelt penningmeester Henk Pippel. ‘Door miscommunicatie is dit voor aanstaande zondag achterwege gebleven. Daarvoor excuus.’

Van harte welkom!
‘Ik hoop dat u zondag in de gelegenheid bent om de dienst van Elske te bezoeken. Ik weet dat ze er veel energie heeft ingestopt en het zou jammer zijn als door een fout van het bestuur de opkomst onnodig achterblijft. Mocht u de dienst willen bezoeken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om u voor zondag op te geven via secr.vvvkampen.nop@gmail.com?
Voor degenen die zich al bij mij hebben aangemeld of met Henk van Marle meerijden, geldt dat natuurlijk niet.’
Na de dienst krijgt u, als u dat wenst, een kopje koffie of thee aangereikt, met het verzoek op uw stoel te blijven zitten. Er wordt niet gezongen. Henk van Marle zorgt voor de muziek en er kan worden meegeneuried.

De dienst wordt via kerk-TV (kerkdienstgemist.nl) gestreamd. De dienst is via deze site ook later terug te zien.

PS: Begin volgende week krijgt u de uitnodiging voor de Startdienst in de Sint Annakapel d.d. zondag 6 september, geleid door Anneke van der Velde.

Plaats een reactie