Nog geen reacties

Zondagdienst 2 augustus met Etje Verhagen

De afgelopen diensten waren een succes. Zo ook die van zondag 19 juli, waarbij we de RIVM-richtlijnen hebben nageleefd. Hierdoor waren er twintig man, maar daarmee was het ‘een volle bak’. Zondag 2 augustus zal  mw. Etje Verhagen uit Zwolle voorgaan in Levensbron. Ook nu dient u zich vooraf op te geven, want ‘vol is vol’.

Vanzelfsprekend zullen we daarbij onverminderd de RIVM-richtlijnen hanteren. De dienst begint om 10.15 uur. Na de dienst krijgt u, als u dat wenst, een kopje koffie of thee aangereikt, met het verzoek op uw stoel te blijven zitten. Er wordt niet gezongen. Henk van Marle zorgt voor de muziek en er kan worden mee geneuried.

De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt gerespecteerd. Dit betekent, dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich vóór zondag 2 augustus aan te melden. Dit kan telefonisch (tel. 06-27325123) of per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com. De plaatsen worden in volgorde van aanmelden toegekend, totdat de maximaal aanvaardbare bezetting is bereikt. De dienst wordt via kerk-TV (kerkdienstgemist.nl) gestreamd. De dienst is via deze site ook later terug te zien.

Plaats een reactie