Nog geen reacties

Negende podcast ‘Zondag Anders’: toekomst

‘Als het corona virus niet had toegeslagen, hadden we zondag 26 april een ‘zondag anders’ gehad in Kampen’, vertelt voorganger Anneke van der Velde. ‘Een ‘zondag anders’ is een zondag waarop mensen worden uitgenodigd om iets bij te dragen aan de hand van een thema. Dat kan muziek zijn, of een tekst, of een gedicht, of een kunstwerk…. We putten dan uit verschillende levensbeschouwelijke bronnen, en gaan met elkaar in gesprek.’

‘Het leek me leuk om deze variant van beleven ook mee te nemen in de podcasts. Als thema heb ik gekozen voor ‘toekomst’. Jullie hebben gezien dat ik mensen heb gevraagd iets in te sturen. Ik heb verschillende inzendingen gehad, uit Kampen, en (leuk!!!) ook uit Meppel.’ Je kunt hier op soundcloud alle negen podcasts beluisteren!

Plaats een reactie