Nog geen reacties

Toekomst; jij in de podcast van Anneke?

Ik zou wel weer eens wat geluiden van de mensen uit de Vereniging willen horen, zoals we dat ook gewoon waren. Het is de laatste weken wel erg eenrichtingsverkeer en een ‘one woman’ show’, begint Anneke. ‘Ik zou daarom graag de mensen voor de podcast van komend weekend willen vragen inbreng in te zenden. Dat kunnen geluidsopnames zijn, maar mag ook iets geschrevens zijn. Of desnoods iets aan mij verteld door de telefoon, dan maak ik er wel een geluidsopname van. Het thema zou kunnen zijn ‘toekomst’.

Kortom: wil jij meedoen? Ga dan nu meteen aan de slag en laat het Anneke z.s.m. weten. Stuur je bijdrage naar haar mail: veld5834@planet.nl. Probeer je bijdrage uiterlijk donderdag 23 april (of in overleg iets later, maar vraag haar ernaar) bij Anneke aan te leveren.

Plaats een reactie